Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за фара за мъгла

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за фара за мъгла

Здравейте немога да изключа фара за мъгла незнам как копчето отказа някакви идеи ?
    === Alfa Romeo 146 1.3 - Boxer 1996 г. ===

....

Маи имаше отделни бушони
    sigpic
    АЛФА РОМЕО 145

Comment

Първоначално публикувано от konstantin Покажи съобщение
      Здравейте немога да изключа фара за мъгла незнам как копчето отказа някакви идеи ?

или копчето ти се е прецакало,ако можеш го разглоби и напръскай с контактен шпрей или провери бушона,въпреки,че няма логика да е от бушона....

Comment

Издърпай копчето, предполагам е заседнало. Има риск да счупиш механизма, ама няма друг начин.
        Вече ако копчето си се мести нормално, проблема е от нещо друго.
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

или вземи коп4ето на някои сас такава алфа само да го изклиу4е6 аз си купих цялата та конзолка за 20-30 лв непомня то4но 4е бях с4упел краката на 4асовника ама за 10 лв мисля 4е 6те си решиш проблема ако е от копчето

Comment

Първоначално публикувано от bat_borko_ Покажи съобщение
            или вземи коп4ето на някои сас такава алфа само да го изклиу4е6 аз си купих цялата та конзолка за 20-30 лв непомня то4но 4е бях с4упел краката на 4асовника ама за 10 лв мисля 4е 6те си решиш проблема ако е от копчето
            Чакай сега ... ти говориш за халогени, колегата говори за фар за мъгла. Ако съм разбрал правилно става въпрос за копчето на превключвателя за мигачите.

Comment

извинявам се

Comment

Мерси за отговорите копчето не е заседнало натискам го и после когато го натисна пак се връща нормално

Comment

Може да е залепнало релето.

Comment

Първоначално публикувано от bat_borko_ Покажи съобщение
                    Колега, проявете малко уважение към езика и към нас - 4 и 6 не са букви, използвайте ги по предназначение. Благодаря

Comment

Прав си сигорно е релето някой знае ли кое реле е ? Когато натисна копчето се чува едно цък и влиза малко на вътре и после когато го натисна пак се връща на мястото .
                      Last edited by konstantin; d.m.y г., 09:48.

Comment

Aз немога да си включа фара за мъгла. Копчето се на тиска нормално ама не цъка нещо не е като копчето за нагревателя на задния прозорец и огледелата ...
                        Last edited by Raiko0; d.m.y г., 00:12.
                        Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 k.c. '99

Comment

Първоначално публикувано от Raiko0 Покажи съобщение
                          Aз немога да си включа фара за мъгла. Копчето се на тиска нормално ама не цъка нещо не е като копчето за нагревателя на задния прозорец и огледелата ...
                          При мен е същото... Според колеги тук се оказа, че просто е повредено.
                          Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

Първоначално публикувано от Raiko0 Покажи съобщение
                            И при мене беше същото. Оказа се, че на лостчето въобще ги няма пластинките, които да контактуват, за да се включи задната светлина - смених го - пак не тръгна. Хванах схемата за ел.инсталацията и установих, че и релето липсва... И него от морга (щото не е обикновено и просто реле, а си има електроника вътре) - и светна - възстанових тази опция!
                            Още се чудя може ли да си е фабрично без тази светлина за кола от тези години?!?
                            '03 Suzuki DL1000 V-Strom
                            '00 Subaru Outback 2.5i gpl - Japanese Alfa
                            '93 Toyota Previa 2.4i - perfect youngtimer
                            '05 FIAT Punto 1.3multiJet

Comment

Working...
                            X